Slagtning, forædling og salg af kød og convenience omfatter kurser inden for emnerne:
- Forarbejdning af kød-, fisk- og vildtprodukter
- Forædling af kødprodukter
- Fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og arbejdsmiljø
- Kundeservice og salg af kød-, fisk- og vildtprodukter
- Maskinbetjening og teknologianvendelse ved slagtning
- Modtagelse og slagtning af dyr
- Opskæring og udbening
- Planlægning og varebestilling af kød, fisk og vildtprodukter
- Produktion af convenience food
Kurserne udbydes typisk af tekniske skoler få steder i landet.
Værd at vide
Slagtning, forædling og salg af kød og convenience omfatter flere korte kurser, som du kan tage enkeltvis eller sammensætte i forløb.
Det enkelte kursus kan være relevant for forskellige fagområder. Se alle uddannelser inden for Køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen.