Artikel

Kontakt

Spørgsmål til ug-redaktionen og henvendelser vedrørende udbud af voksen- og efteruddannelse, møder og arrangementer.

UddannelsesGuiden er forankret i Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring. En redaktionsgruppe skriver og opdaterer portalens artikler.

 

Henvendelser til ug-redaktionen
Har du spørgsmål eller kommentarer til redaktionen, så skriv til UddannelsesGuidens support. Vær opmærksom på, at første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

 

Udbud af voksen- og efteruddannelse
Opretter og indberetter din institution hold på UddannelsesGuiden, kan du administrere dine holdindberetninger på udbyder.ug.dk. Det kræver et login, som du kan bestille ved at skrive til supporten. Vær opmærksom på, at første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Læs mere om oprettelse og indberetning af hold på ug.dk


Oprettelse af arrangementer
Som uddannelsesinstitution har I mulighed for at annoncere møder og arrangementer på UddannelsesGuiden. Det kræver et login, som du kan bestille ved at skrive til supporten. Vær opmærksom på, at første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Angiv følgende oplysninger i formularen:

  • Institutionsnummer
  • Institutionsnavn
  • Kontaktperson og kontaktoplysninger, herunder mailadresse på den person, der er ansvarlig for oprettelse af hold på UddannelsesGuiden.

 

Administration af udbud i optagelse.dk
Har du spørgsmål til din institutions udbud af ungdomsuddannelser eller videregående uddannelser på optagelse.dk, skal du henvende dig til supporten hos optagelse.dk.

Du kan finde vejledninger på optagelse.dk’s medarbejderforside.