Artikel

Kontakt

Spørgsmål til ug-redaktionen og henvendelser vedrørende udbud af voksen- og efteruddannelse, møder og arrangementer.

UddannelsesGuiden er forankret i Børne- og Undervisningsministeriet, Styrelsen for It og Læring. En redaktionsgruppe skriver og opdaterer portalens artikler.

Henvendelser til ug-redaktionen

Har du spørgsmål eller kommentarer til redaktionen, så skriv til UddannelsesGuidens support. Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Du skal registrere dig som bruger i supporten, selv om du i forvejen har et login til at oprette hold eller arrangementer på UddannelsesGuiden.

Vejledning om uddannelse

Er du i tvivl om valg af uddannelse, eller har du spørgsmål til fx optagelseskrav, økonomi, job og efteruddannelse, skal du kontakte eVejledning.

Du vælger selv, om du vil chatte, maile, ringe eller booke en tid til vejledning over Skype.

Udbud af voksen- og efteruddannelse

Opretter og indberetter din institution hold på UddannelsesGuiden, kan du administrere dine holdindberetninger på udbyder.ug.dk. Det kræver et login, som du kan bestille ved at skrive til supporten.

Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Oprettelse af arrangementer

Som uddannelsesinstitution har I mulighed for at annoncere møder og arrangementer på UddannelsesGuiden. Det kræver et login, som du kan bestille ved at skrive til supporten. Første gang du henvender dig til supporten, skal du registrere dig som bruger, inden du kan gå videre og oprette din supportsag.

Angiv følgende oplysninger i formularen:

  • Institutionsnummer
  • Institutionsnavn
  • Kontaktperson og kontaktoplysninger, herunder mailadresse på den person, der er ansvarlig for oprettelse af arrangementer på UddannelsesGuiden.
     

Administration af udbud i optagelse.dk

Har du spørgsmål til din institutions udbud af ungdomsuddannelser eller videregående uddannelser på optagelse.dk, skal du henvende dig til supporten hos optagelse.dk.

Du kan finde vejledninger på optagelse.dk’s medarbejderforside.