Kursus

Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød

Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgavenog efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Desuden vil du opnå kendskab til kreaturslagteriets arbejdsgang og arbejdsprocesser.

Fakta

Navn:
Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2799
Fagkode:
49583-

-

Målgruppe

Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Mål

Deltageren kan:- under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning- håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven- følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejneDeltageren har:- viden om kreaturslagteriets arbejdsgang og arbejdsprocesser

Varighed

2 dage

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.