Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden i industrislagtning og fødevareindustri.
Fakta
- Navn:
- Emballering og etikettering af kødprodukter
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 1 dag.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2799
- Fagkode:
- 48017-
-
Mål
Deltageren kan under vejledning klargøre og emballere kødprodukter i forskellige typer af emballage.Deltageren kan pakke kød med baggrund i kendskab til forskellige pakkemetoder samt lovkrav til kvalitet og holdbarhed for kødprodukter.Deltageren kan etikettere pakker med kød ud fra viden om lovkrav til etikettering.Deltageren kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved arbejdsopgaver inden for emballering og etikettering af kødprodukter.Deltageren kan efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.
Økonomi
De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.
Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.
Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.