Du udbygger din viden fra bacheloruddannelsen inden for kerneområderne menneskekroppens funktioner og sygdomme, data og datahåndtering samt servicedesign, innovation og projektledelse. Det giver dig kompetencer til at arbejde som brobygger, servicedesigner eller projektleder i krydsfeltet mellem brugere, beslutningstagere, udviklere og leverandører af it-løsninger inden for sundheds- og omsorgsområdet.
Du lærer at analysere og kortlægge arbejdsgange i udviklings- og forandringsprocesser og at rådgive de involverede aktører. Du lærer også at designe systemer og værktøjer til brug i processerne og finde frem til fælles digitale løsninger til gavn for både patienter, personale og samfund.
Emner
Undervisningen omfatter emner som fx:
- Patientforløb, diagnostik og behandling
- Medicinsk teknologisk innovation og samfund
- Brugerdesign
- Registeranalyser af epidemiologiske data
- Sundhedsteknologi
- Implementering og evaluering
På tredje semester har du mulighed for at fordybe dig i de valgfag, du finder spændende.
Undervejs i studiet får du mulighed for at arbejde med det teoretiske indhold i erhvervsrelevante sammenhænge, samtidig med at du får indsigt i dine karrieremuligheder.
Undervisningsform
Undervisningen veksler mellem forelæsninger, holdundervisning og mere selvstændigt arbejde, der ofte vil være gruppebaseret. Der er mulighed for studieophold i udlandet.
Du afslutter kandidatuddannelsen med et speciale, der typisk varer ½ år.
Titel
Kandidatuddannelsen giver den akademiske titel cand.san.