Om eVejledning
Artikel

Om eVejledning

Læs kort om, hvad eVejledning er.

Hvad er eVejledning?

eVejledning er et tilbud til alle, der har brug for vejledning om uddannelse og job. eVejledning har åbent dag, aften og weekend.

eVejledning kan svare på spørgsmål om ungdomsuddannelse, videregående uddannelse samt efter- og videreuddannelse. eVejledning kan også hjælpe dig med at få overblik og idéer til uddannelsesvalg.

Du kan frit vælge, om du vil kontakte eVejledning på mail, chat eller telefon.

eVejledning foregår anonymt. Derfor kan vi ikke gå ind i konkrete sager som UU (Ungdommens Uddannelsesvejledning) eller andre offentlige myndigheder har ansvar for.

eVejlednings historie

Med en ændring af vejledningsloven af 21.6.2010 vedtog folketinget, at Børne og - undervisningsministeren i tilknytning til den nationale virtuelle vejledningsportal (UddannelsesGuiden) etablerer en national vejledningsenhed, der tilbyder vejledning gennem virtuelle kommunikations- og vejledningsværktøjer til vejledningssøgende og andre, som ønsker information om uddannelse og erhverv. Etableringen af eVejledning er et led i Ungepakken.

Nuværende forankring i lovgivningen

I Lov om vejledning om uddannelse og erhverv, samt pligt til uddannelse, beskæftigelse mm. af 28.09.2017 sætter kapitel 4. §13 a rammerne for eVejlednings tilbud.

Hvem er eVejledning? 

Vejledere med en bred erfaring sidder klar til at svare på spørgsmål og give vejledning. eVejledning er en del af STIL, Styrelsen for it og læring i Børne- og undervisningsministeriet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om uddannelser eller søger uddannelsesvejledning, kan du kontakte eVejledning på tlf. 70222207, på chat og på mail.

Henvendelser om eVejlednings arbejde, organisation, drift og pressespørgsmål kan ske til:

Kontorchef for digital vejledning og support Stine Sønberg Madsen, tlf. 41 72 92 92, stine.sonberg.madsen@stil.dk

Teamleder Else Lücking, tlf. 41 74 16 02, else.lucking@stil.dk

Vejledningsfaglig koordinator Anette Jochumsen, tlf. 41 74 16 26, anette.jochumsen@stil.dk

eVejlednings ean nummer

Vores ean nummer er 5798000555198