evejledningsikoner
Artikel

Flyers, banner og knap

Her kan du hente flyers om eVejledning. Du kan også hente hente banner og knap, hvis du skal have information om eVejledning på din institutions hjemmeside.
Fold alle afsnit ud

Banner og knap

Skal du henvise til UddannelsesGuiden og eVejledning på din skoles hjemmeside? Her kan du hente banner og knap. Du får også forslag til tekster om vores tilbud.

Kort tekst

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag, aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder. På UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse. Vi glæder os til at møde dig.

Længere tekst

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag, aften og weekend på telefon, chat og mail.  eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder.

eVejledning vejleder om alle offentlige uddannelser i Danmark og på UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse. eVejlederne vil bruge værktøjerne og vil også udfordre og perspektivere dit valg i forhold til jobmuligheder. Du kan derfor opleve, at vi opfordrer dig til at kontakte os flere gange og at du imellem vejledningerne selv har arbejdet med et værktøj. Vi glæder os til at møde dig.

Banner og knap

blå knap

Neden for kan I downloade banner og knap i png-format til jeres hjemmeside. Hvis I har brug for banner og knap i et andet format, beder vi jer sende en mail til evejledning@stil.dk

Knap

Download fil til knap i png.format ved at højreklikke og gemme billedet.

 

 

 

Blå knap stor

 

Knap i større format

Download fil i stor størrelse (350x350) i png.format ved at højreklikke og gemme billedet.

 

 

 

Blå skyskraber om ug.dk og eVejledning

 

 

 

 

 

 

Banner

Download fil til banner i png.format ved at højreklikke og gemme billedet.

 

 

 

 

 

Flyers

eVejledning har lavet to flyers, som du er velkommen til at printe og bruge i kontakten med vejledningssøgende. 

Her kan du hente en flyer, der fortæller om eVejlednings tilbud om vejledning

Du kan også hente en flyer, der henvender sig til unge og deres forældre. Her kan de læse om, hvordan de kan bruge eVejledning.