Kursus

Præsentation af menuer

Deltageren kan ved præsentation af menuer anvende kommunikationsteorier, præsentationsteknikker og retorik. Deltageren kan ved vejledning om menuer og valg af vin dertil yde gæster betjening, som opleves personlig og nærværende.

Fakta

Navn:
Præsentation af menuer
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1 dag
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2279
Fagkode:
40990-

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget som tjener/servitrice.

Mål

Deltageren kan ved præsentation af menuer anvende kommunikationsteorier, præsentationsteknikker og retorik. Deltageren kan ved vejledning om menuer og valg af vin dertil yde gæster betjening, som opleves personlig og nærværende.

Varighed

1 dag

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til de deltagere, som efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsens målformulering.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 124 og 186 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser

Vis hold Skjul hold

Hotel- og Restaurantskolen