Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglært kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.

Bæredygtighed på hotel og restaurant
Fakta
- Navn:
- Bæredygtighed på hotel og restaurant
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 49486-
-
Mål
Du opnår viden om:- Ressourceforbrug og miljøbelastning i virksomheden- Bæredygtige tiltag og deres betydning for virksomhedens samlede økonomi- Relevante mærkningsordningerDu kan anvende den opnåede viden til at:- Registrere ressourceforbrug og miljøbelastende produkter inden for eget område- Reducere brug af emballage (papir, plastik m.m.)- Genanvende produkter og materialer- Anvende lokale produkter og materialer- Sortere og håndtere affald korrekt- Medvirke til at reducere virksomhedens samlede ressourceforbrug
Økonomi
De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.
Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.
Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.