Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.
Kursus
Smoothies og små måltider To Go
Deltageren kan udvikle og fremstille smoothies, greenies og juice, der er smagfulde og rige på vitaminer. Planlægge og fremstille indbydende, sunde og energirige snacks/mellemmåltider Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de fremstillede produkter, og informere kunderne om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen.
Fakta
- Navn:
- Smoothies og små måltider To Go
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- ?
- Fagkode:
- 48148-
-
Mål
Deltageren kan anvende viden om frugt, grøntsager og cerealier til:1) at udvikle, planlægge og fremstille smoothies, greenies og juice, der er smagfulde og rige på vitaminer. 2) at udvikle, planlægge og fremstille indbydende, sunde og energirige snacks/mellemmåltider.3) at udarbejde liste over anvendte ingredienser for de fremstillede produkter. 4) at informere kunder om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen eller som næring - fx til mødedeltageren eller sportsudøveren.Deltageren kan udvælge egnet emballage til de enkelte To Go produkter.