Kursus

Smørrebrødskøkken - trin 2

Du kan med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt med et twist og i nye fortolkninger. I fremstillingen arbejder du med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på nye måder. Du kan sammensætte et smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48828 Smørrebrødskøkken - trin 1.

Fakta

Navn:
Smørrebrødskøkken - trin 2
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
48829-

-

Målgruppe

Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du kan med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken:- Fremstille smørrebrød i ny fortolkning ud fra viden om smørrebrødets betydning for den danske madkultur. - Arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde. - Fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt på nye måder.- Sammensætte et smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed

2 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.