Kursus

Fremstilling af supper og saucer 1

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata.

Fakta

Navn:
Fremstilling af supper og saucer 1
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
20853-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At gengive gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.- At redegøre for grundprincipperne ved udarbejdelse af fonder, grundsupper og saucer.- At beskrive hvilke supper og saucer, der typisk serveres med udvalgte råvaretyper.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille og anvende fonder og grundsupper til de mest almindeligt forekommende supper og saucer, herunder ægte saucer.- At fremstille supper og saucer med anvendelse af ingredienser i hel- og halvfabrikata.

Varighed

2,0 dage

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.