Kursus

Desserter og kager for gastronomer

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille de mest forekommende kager og desserter; herunder pyntning og dekorering.

Fakta

Navn:
Desserter og kager for gastronomer
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
20838-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte gastronomer der ønsker at arbejde med kager og desserter på restauranten.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive de mest forekommende kager og desserter.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille de mest forekommende kager og desserter.- At fremstille pyntning og dekorering til kager og desserter.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed

3,0

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.