Kurset retter sig mod faglærte gastronomer der ønsker at arbejde med kager og desserter på restauranten.
![](https://www.ug.dk/sites/default/files/styles/ug3_large/public/amu.jpg?itok=tkg7Z9GB)
Kursus
Desserter og kager for gastronomer
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille de mest forekommende kager og desserter; herunder pyntning og dekorering.
Fakta
- Navn:
- Desserter og kager for gastronomer
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 20838-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive de mest forekommende kager og desserter.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille de mest forekommende kager og desserter.- At fremstille pyntning og dekorering til kager og desserter.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.