Kursus

Brødbagning for gastronomer

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille kuvertbrød og madbrød ved at anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.

Fakta

Navn:
Brødbagning for gastronomer
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2281
Fagkode:
20960-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med eller ønsker at arbejde med fremstilling af brød i restauranter, hotelkøkkener og kantiner.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive forskellige bageteknikker til brødbagning.- At redegøre for forskellige hævemetoder og deres anvendelse.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille forskellige kuvertbrød og madbrød.- At anvende forskellige meltyper, hævemetoder og bageteknikker.- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Varighed

3,0 dage

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.