Kursus

Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævnemetoder på baggrund af grundlæggende viden om metoder, råvarer og sensorik for en given ret.

Fakta

Navn:
Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20872-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder i eller ønsker at arbejde i et storkøkken eller kantine.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for principperne bag en professionel opskrift og tilhørende metodebeskrivelse for en given ret.- At planlægge arbejdsopgaver i det professionelle køkken.- At forklare grundtilberednings-metoder, råvarer og sensorik for en given ret.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At udføre arbejdsopgaver i det professionelle køkken.- At udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævne-stivnemetoder.- At tilsmage en given ret.

Varighed

5,0 dage.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.