Kursus

Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at producere og tilberede retter til småtspisende, på baggrund af viden både om principper for kost til småtspisende og om de specialprodukter, som kan anvendes i forhold til kostformen.

Fakta

Navn:
Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20867-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har et ønske om at lære om planlægning og tilberedning af retter til småtspisende, og som skal arbejde med planlægning og tilberedning af måltider til småtspisende.

Mål

Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At forklare principper for kost til småtspisende- At forklare de sensoriske egenskaber i retter- At forklare, hvilke specialprodukter, der kan anvendes i forhold til kostformenPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At producere diæter i små portioner/måltider, som tager hensyn til madens sammensætning og anretning

Varighed

3,0 dage.

Eksamen

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.