Kursus

De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener

Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med de 7 kostråds anbefalinger til professionel produktion af mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.

Fakta

Navn:
De 7 kostråd anvendt i professionelle køkkener
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20799-

-

Målgruppe

Kurset er for medarbejdere, som har arbejdserfaring med professionel madfremstilling i køkkener (store som små), caféer, kantiner, institutioner og lignende - og som ønsker at arbejde specifikt med de officielle kostråds anbefalinger til mad, som er klimavenlig, ernæringsrigtig og sund.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At forklare de 7 kostråd i forhold til at spise varieret, ernæringsrigtigt og klimavenligt- At forklare planlægning af måltider, så de lever op til officielle kostråd inden for normalkost - At formidle de officielle anbefalinger til målgrupper som måltidsværtDu opnår færdigheder i: - At planlægge af måltider, som lever op til officielle kostråd inden for normalkost - At sammensætte og tilberede velsmagende måltider, som lever op til de 7 kostråd- At anrette og præsentere retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse

Varighed

2 dage.

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.