Kursus

Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at analyse, hvad der er fup og evidensbaseret fakta i sundhedsdebatten og anvende denne viden i forhold til fx drøftelser og beslutninger på din egen arbejdsplads.

Fakta

Navn:
Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20874-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med formidling af sundhed i et køkken, storkøkken, kantine eller lign.

Mål

Du opnår viden der gør dig i stand til:- At forklare, hvad begrebet "evidensbaseret" betyder- At beskrive, hvordan man finder ud af, om der er solid forskning bag udsagn om kost- og sundhedsråd i medierne.- At formidle evidensbaserede kost- og sundhedsråd.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende kost- og sundhedsråd i dialogen med brugere, kolleger, medarbejdere og ledelse.- At træffe faglige beslutninger om kost og sundhed på arbejdspladsen.

Varighed

2,0 dage.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.