Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursus
Reduktion af madspild 1
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i et samarbejde med alle køkkenets faggrupper at reducere madspild i madproduktionen, herunder bortskaffelse af madaffald og emballage på en bæredygtig måde.
Fakta
- Navn:
- Reduktion af madspild 1
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20883-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for metoder ved bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.- At redegøre for forskellige faggruppers samarbejde ved forebyggelse af madspild i madproduktionen.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og producere måltider på en måde, som reducerer madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.