Kursus

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og gennemføre overgangen til økologisk madproduktion i køkkenet, og i den forbindelse også informere om baggrund og mål for omlægningen overfor jeres bruger- og kundegruppe.

Fakta

Navn:
Strategi for indførelse af økologi i madproduktion
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
20882-

-

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Mål

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man udarbejder og indfører en strategi for økologi i en madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.- At udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af økologisk køkkendrift.

Varighed

2,0 dage.

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.