Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Kursus
Omlægning til økologisk madproduktion
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i samarbejde med kolleger at medvirke ved køkkenets omlægning til økologisk madproduktion med afsæt i køkkenets eksisterende ressourcer.
Fakta
- Navn:
- Omlægning til økologisk madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 20881-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At redegøre for, hvordan man udarbejder og indfører strategi og nye arbejdsgange for økologisk madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At medvirke under omlægningsprocessen til økologisk madproduktion med særlig fokus på at udnytte køkkenets nuværende produktionsudstyr og indretning.- At medvirke ved forandringsprocessen til økologisk madproduktion med særligt fokus på at motivere kolleger i forhold til samarbejde om omlægning til økologisk madproduktion.