Kursus

Tagdækning - Mekanisk fastgørelse af tagdækning

Du kan efter kurset selvstændigt udføre en mekanisk fastgjort 1- og 2-lags tagdækning af tagpap på krydsfiner, tagbrædder og beton på flade og skrå tagflader samt udføre mekanisk fastgjorte inddækninger på lodrette flader. Du kan endvidere udføre en fastgørelsesplan i praksis, ud fra tilstrækkelig viden om mekanisk fastgørelse af tagdækning og forståelse af begreberne.

Fakta

Navn:
Tagdækning - Mekanisk fastgørelse af tagdækning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2206
Fagkode:
49335-

-

Målgruppe

Medarbejdere inden for jobområdet, der arbejder med tagdækning eller ønsker job inden for området.

Mål

Deltagerne kan: - Udføre en fastgørelsesplan i praksis, ud fra tilstrækkelig viden om mekanisk fastgørelse af tagdækning og forståelse af begreberne.- På flade og skrå tagflader selvstændigt udføre en mekanisk fastgjort 1- og 2-lags tagdækning af tagpap på krydsfiner, tagbrædder og beton.- Udføre mekanisk fastgjorte inddækninger på lodrette flader ved murkrone med højder, der varierer fra 0,3 m. til 1,2 m. - Udføre arbejdet under hensyn til gældende regler og efter kvalitetskrav for både vandrette og lodrette flader.

Varighed

2,0 dage

Eksamen

Uddannelsesstedet udsteder uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har nået uddannelsens mål.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 118 og 190 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

TECHCOLLEGE