Du bliver klædt på til at arbejde med fødevareproduktion i stor skala.
Modulet indeholder emner som:
- Råvarer og færdigvarers kvalitet og funktionalitet
- Konserveringsmetoder som fx køling, frysning, varmebehandling og vandaktivitetssænkning
- Lovgivning om fx varedeklaration og hygiejne
- Egenkontrol
Undervisningen kan være tilrettelagt som dag-, aften- eller fjernundervisning. Se information på de aktuelle hold.
Uddannelsessteder
Modulet kan udbydes af:
- Erhvervsakademi MidtVest
- Erhvervsakademi Aarhus
- UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
- Zealand Sjællands Erhvervsakademi
Eksamen
Der afholdes prøve efter hvert modul. Hele uddannelsen afsluttes med en eksamen.
Værd at vide
Fødevareteknologi er valgfrit på akademiuddannelsen i laboratorie- og bioteknologi, men kan evt. også indgå som valgmodul i andre akademiuddannelser. Tal med uddannelsesstedet om valg af relevante fag på din akademiuddannelse.
Se oversigt over fag på akademiuddannelserne.