Akademigastronom
Kursus

Afgangsprojekt (akademiuddannelsen i gastronomi)

Som afslutning på uddannelsen udarbejder du et skriftligt afgangsprojekt.

Fakta

Navn:
Afgangsprojekt (akademiuddannelsen i gastronomi)
Type:
Akademiuddannelse
Varighed:
3-6 måneder på deltid
ECTS:
10
Adgangskrav:
Bestået alle obligatoriske og valgfrie moduler
Økonomi:
Deltagerbetaling ca. 5.000 kr. SVU under visse forudsætninger

Projektet skal dokumentere, at du kan anvende din viden om teori, metode og praksis i arbejdet med gastronomi.

Fold alle afsnit ud

Om undervisningen

Afgangsprojektets emne skal ligge inden for uddannelsens faglige område og formuleres, så eventuelle valgfag, du har taget uden for det faglige område, inddrages.

Projektforløbet giver dig bl.a. kompetencer til at

  • deltage i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser
  • varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner inden for gastronomi

Uddannelsen kan udbydes af

Eksamen

Skriftligt afgangsprojekt med mundtligt forsvar.

Varighed

Afgangsprojektet varer 3-6 måneder og har et omfang, der vægter 10 ECTS.

Optagelse og adgang

Du skal have bestået alle obligatoriske og valgfrie moduler for at begynde på afgangsprojektet.

Økonomi

Modulet koster ca. 5.000 kr.

Du kan evt. søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU).

For at søge SVU skal du være i arbejde og i øvrigt opfylde betingelserne. Se Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU).

Læs desuden om dine muligheder for uddannelse som ledig eller revalidend.