Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.
Kursus
Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter
Deltageren kan anvende bønner og linser til at fremstille kreative, rustikke, sunde og velsmagende retter - af både friske og hel- og halvfabrikata. Deltageren kan indkøbe, opbevare og klargøre bønner og linser korrekt samt beregne næringsværdien af de tilberedte retter.
Fakta
- Navn:
- Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2,0 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- ?
- Fagkode:
- 46999-
-
Mål
Deltageren kan anvende et varieret udvalg af bønner og linser til at fremstille kreative, rustikke, sunde og velsmagende retter. Deltageren kan anvende bønner og linser, både friske og hel- og halvfabrikata, som en smagsfuld hovedingrediens eller som tilbehør i måltider og i retter. Deltageren kan udvælge og kvalitetsvurdere bønner og linser under hensyn til pris, miljø og ernæringsmæssige aspekter, herunder proteinets betydning for menneskets sundhed. Deltageren kan indkøbe, opbevare og klargøre bønner og linser korrekt samt beregne næringsværdien af de tilberedte retter.