Kursus

Bæredygtighed på hotel og restaurant

Efter kurset kan du anvende viden om sammenhængen mellem ressourceforbrug og miljøbelastning og sætte det i relation til hotellets eller restaurantens samlede økonomi. Ved at reducere brug af emballage, genanvende produkter og sortere affald kan du medvirke til at reducere virksomheden samlede ressourceforbrug.

Fakta

Navn:
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2 dage.
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2279
Fagkode:
49486-

-

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglært kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.

Mål

Du opnår viden om:- Ressourceforbrug og miljøbelastning i virksomheden- Bæredygtige tiltag og deres betydning for virksomhedens samlede økonomi- Relevante mærkningsordningerDu kan anvende den opnåede viden til at:- Registrere ressourceforbrug og miljøbelastende produkter inden for eget område- Reducere brug af emballage (papir, plastik m.m.)- Genanvende produkter og materialer- Anvende lokale produkter og materialer- Sortere og håndtere affald korrekt- Medvirke til at reducere virksomhedens samlede ressourceforbrug

Varighed

2 dage.

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.