Kursus

Introduktion til gulvbelægning

Du kan efter kurset medvirke til at montere og reparere gulve i materialerne; gummi, kork, textile belægninger, vinyl og linoleum, samt fjerne gulvbelægning. Derudover kan du medvirke ved opretning af eksisterende gulve med plader og/eller ved spartling.

Fakta

Navn:
Introduktion til gulvbelægning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2210
Fagkode:
48914-

-

Målgruppe

Gulvlæggere, tømrere og andre, der har eller søger beskæftigelse i gulvlæggerbranchen.

Mål

Deltageren kan medvirke ved vurdering af hhv organiske og uorganiske undergulve med henblik på montering og reparation, herunder vurdere undergulvets;-bæreevne, fasthed, fugttilstand og-egnethed for montering af overfladebelægning. Deltageren kan medvirke ved opretning af eksisterende gulve med plader og/eller ved spartling.Deltageren kan i materialerne; gummi, kork, textile belægninger, vinyl og linoleum, medvirke ved: -Montering af gulvbelægning, herunder tilskæring til vægge og til øvrige forhindringer samt sammenskæring og klæbning.-Reparation af gulvbelægning, herunder opskæring og fjernelse af beskadiget belægning, renovering af underlag samt tilpasning og klæbning af belægningen. Arbejdet udføres under hensyn til kravspecifikationer og relevante anvisninger samt gældende lovgivning om miljøforhold, arbejdsmiljø og byggeri.

Varighed

5,0 dage

Eksamen

Uddannelsesstedet udsteder et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har nået uddannelsens mål.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.