Kursus

Individuel kompetencevurdering i AMU

Individuel kompetencevurdering i AMU giver deltageren mulighed for individuel uddannelsesplanlægning i AMU, og for at få udstedt AMU-uddannelsesbevis(-er) og AMU-kompetencebevis for anerkendte kompetencer, når der er grundlag herfor.

Fakta

Navn:
Individuel kompetencevurdering i AMU
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
0,5 - 5,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Ingen deltagerbetaling for individuel kompetencevurdering i AMU. Andre AMU-kurser koster 126 - 188 kr. pr. dag. Som regel mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2769
Fagkode:
40080-

Målgruppe

Individuel kompetencevurdering i AMU retter sig mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes arbejdsmarkedsuddannelser, og som ønsker at få vurderet og anerkendt deres realkompetencer i forhold til AMU-uddannelserne.

Mål

Individuel kompetencevurdering i AMU er realkompetencevurdering, der har til formål at give deltageren anerkendelse for dennes viden, færdigheder og kompetencer som grundlag for videre og tilpasset erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse inden for rammerne af AMU-uddannelserne. Uddannelsesinstitutionen anerkender deltagerens realkompetencer i form af en individuel AMU-uddannelsesplan, udstedelse af AMU-uddannelsesbevis(-er) og/eller AMU-kompetencebevis, når der er grundlag herfor.

Varighed

0,5 - 5,0 dage

Eksamen

Økonomi

Som hovedregel ingen deltagerbetaling for individuel kompetencevurdering i AMU. Andre AMU-kurser koster typisk 124 - 186 kr. pr. dag.

På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel heller ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan som hovedregel søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

Aarhus Business College

AMU-Fyn

Haderslev Handelsskole

Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier

IBC International Business College

  • IKV 5. august 2020

Roskilde Tekniske Skole

TEC, Technical Education Copenhagen

TietgenSkolen

Tradium

Uddannelsescenter Holstebro

Zealand Business College