Kursus

App programmering: Udvikling af responsive apps

Deltageren kan opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog, til udvikling af responsive apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android, og kan herunder anvende indbyggede sensorer og touch-faciliteter, gemme data lokalt på enheden, og anvende forskellige navigationsmetoder og menuer.

Fakta

Navn:
App programmering: Udvikling af responsive apps
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 128 - 192 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2259
Fagkode:
49503-

-

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af apps på højere niveau.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med at programmere i et objektorienteret højniveau programmeringssprog, og har erfaring med udvikling af simple apps.

Mål

Deltageren kan: -Opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog til udvikling af apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android. -Anvende indbyggede sensorer i enheden, som for eksempel gyroskop og accelerometer. -Udvikle appløsninger med responsive designs, der anvender indbyggede sensorer og touch-faciliteter, til at tilpasse skærmstørrelse og orientering. -Udvikle appløsninger, der kan gemme data lokalt på enheden. -Anvende et grafisk udviklingsmiljø, til at designe avancerede brugerflader. -Anvende forskellige navigationsmetoder og menuer, til at skifte mellem forskellige brugerflader. -Udvikle appløsninger, hvor der tages højde for sikkerhedsproblemer. Deltageren kan i forbindelse med 'App programmering: Udvikling af responsive apps', anvende sin opnåede viden til at udvikle avancerede responsive apps, til mobile platforme, og anvende indbyggede sensorer og touch-faciliteter.

Varighed

5,0 dage

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.