Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere, der arbejder med fremstilling af mejeriprodukter, hvori der indgår vegetabilsk fedt.
Kursus
Vegetabilsk fedt i mejeriindustrien
På baggrund af viden om og forståelse for funktionalitet og interaktioner i mælkeprodukter, tilpasning af fremstillingsteknikken ved produktion af mejeriprodukter, samt udstyr hertil vil deltageren kunne håndtere de specielle forhold, der gør sig gældende ved anvendelse af vegetabilsk fedt i mejeriindustrien.
Fakta
- Navn:
- Vegetabilsk fedt i mejeriindustrien
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2646
- Fagkode:
- 47488-
Mål
På baggrund af viden om og forståelse for funktionalitet og interaktioner i mælkeprodukter, tilpasning af fremstillingsteknikken ved produktion af mejeriprodukter, samt udstyr hertil vil deltageren kunne håndtere de specielle forhold, der gør sig gældende ved anvendelse af vegetabilsk fedt i mejeriindustrien.
Kvalifikationsniveau
Kurserne er placeret på niveau 3 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser