Kursus

Tilrettelæggelse af stabilitetstræning

Efter uddannelsen har deltageren øget fokus på stabilitetstræning for medlemmer, som en vigtig træningsform for opretholdelse af en god kropsholdning og deltageren kan tilrettelægge og gennemføre stabilitetstræning for medlemmer på grundlæggende niveau.

Fakta

Navn:
Tilrettelæggelse af stabilitetstræning
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1,0 dag
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2253
Fagkode:
40983-

Målgruppe

Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i fitness- og sportsbranchen, eksempelvis fitnessinstruktører, der arbejder med tilrettelæggelse af stabilitetstræning.

Mål

Deltageren kan planlægge og gennemføre stabilitetstræning på individ niveau og som holdtræning, herunder anvende værktøjer som vippebræt, elastikker, swissballs mm.Deltageren kan på baggrund af viden om kroppens stabiliserende muskler og effekten af stabilitetstræning vejlede og udarbejde træningsprogrammer på grundlæggende niveau.

Varighed

1,0 dag

Eksamen

Uddannelsesinstitutionen udsteder et uddannelsesbevis til deltagere, der har nået det fastsatte mål med arbejdsmarkedsuddannelsen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser