Kursus

Konceptudvikling i fitness- og idrætsbranchen

Efter kurset kan du udvikle et koncept i tråd med virksomhedens vision og mission. Du har fået viden om, hvordan koncepter kan tiltrække den ønskede målgruppe, og kan også efterfølgende planlægge tiltag, koordinere, implementere og evaluere konceptet.

Fakta

Navn:
Konceptudvikling i fitness- og idrætsbranchen
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
4,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2253
Fagkode:
20908-

-

Målgruppe

Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte ledere eller koordinatorer i fitness- og idrætsbranchen. Deltageren har lidt eller nogen erfaring med at arbejde med koncepter.

Mål

Deltageren har forståelse for, hvad et koncept er, og hvordan koncepter kan være med til at understøtte virksomhedens brand og value proposition, så den ønskede målgruppe tiltrækkes.Deltageren får viden om, hvordan et koncept kan udvikles i fitness- og idrætsbranchen og har redskaber til at identificere problem og målgruppe samt kendskab til forskellige idegenereringsmodeller, der kan anvendes under udviklingen af et koncept.Deltageren kan arbejde med opbygning og implementering af et koncept i fitness- og idrætsbranchen og kender forskellige metoder til opfølgning og evaluering for at kunne videreudvikle og tilpasse de enkelte aktiviteter under konceptet.

Varighed

4,0 dage

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.