Kursus

Fremtidens convenienceforbruger

Efter uddannelsen kan deltageren identificere den fremtidige convenienceforbrugers karakteristika og indkøbsmønstre, og anvende dette til sammensætning af convenienceprodukter og tilhørende varekategorier.

Fakta

Navn:
Fremtidens convenienceforbruger
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2265
Fagkode:
47613-

Målgruppe

Uddannelsen er udviklet til ufaglærte/faglærte medarbejdere og "kædespecialister" med ansvar for koncept og sortimentssammensætning i større eller mindre detailhandelsvirksomheder, fx supermarked/dagligvarehus, delikatesse/specialforretning, tank/servicestation og kiosk, der arbejder med salg af convenienceprodukter.

Mål

Deltageren kan udføre en mindre analyse af forbrugerens karakteristika og købsbeslutningsprocesser i forhold til virksomhedens sortiment. Deltageren opnår viden om den stigende individualisering, uforudsigelighed og de mere sammensatte ønsker hos den fremtidige convenienceforbruger. Deltageren lærer at anvende viden om forbrugerens krav om oplevelser, kvalitet og bekvemmelighed til at identificere forbrugsmønstre. Deltageren kan anvende forbrugsmønstres indflydelse på sammensætningen af convenienceprodukter og tilhørende varekategorier.

Varighed

2,0 dage

Eksamen

Uddannelsesinstitutionen udsteder et uddannelsesbevis til deltagere, der har nået det fastsatte mål med arbejdsmarkedsuddannelsen.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling. Enkelte kurser i fx sprog og it dog op til 272 kr. pr. dag. På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser

Vis hold Skjul hold

Business College Syd