Kursus

Robotteknologi for reparatører

På uddannelsen lærer du at fejlfinde/reparere på et industrielt robotanlæg. Du lærer at foretage en indkøring og kalibrering af robotten samt udføre systematisk vedligehold iht. Leverandørens specifikationer.

Fakta

Navn:
Robotteknologi for reparatører
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2273
Fagkode:
49577-

-

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udføre reparation og vedligehold på industrielle robotter.

Mål

Deltageren kan udføre vedligehold- og reparationsopgaver på industrielle robotanlæg.Dette betyder at deltageren:- Fejlfinder/reparerer på industrielle robotanlæg incl. robot og periferiudstyr, som fx værktøj, værktøjsveksler og gribere- Foretager indkøring og kalibrering af robot- Udfører systematisk vedligehold i henhold til leverandørens specifikationer, herunder foretage visuelle inspektionerDeltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- Sikkerhed på robotstyrede anlæg, således at fejlfinding og reparation kan udføres på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde og i overensstemmelse med gældende love og regler.

Varighed

3,0 dage

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.