It-diplomuddannelse (TD)
Hold

Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser - E24

Uddannelsen giver dig indsigt i nye teorier og metoder inden for it, og du får forudsætninger for at omsætte det, du lærer, til praktisk systemudvikling.

Du lærer at programmere og udvikle it-systemer til kommunikation og sikker opbevaring af data. Desuden kan du fx beskæftige dig med machine learning, big data og Internet of Things.

Uddannelsen er relevant for personer, der har en it-teknisk baggrund og ønsker flere kompetencer inden for systemudvikling, programmering og sikkerhed.

Holdinformation

Startdato: 26/08/2024
Slutdato:
02/12/2024
Optagelsesfrist:
10/08/2024
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
17.00-20.30
Antal lektioner:
14
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Lynn Eriksen
Kontaktinformation: 51954415
lyka@dtu.dk
Undervisningen foregår: DTU Ballerup
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
15 000.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Beskrivelse

ECTS: 10

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

På kurset vil du blive introduceret til nyeste viden inden for objektorienteret analyse og design. Du vil ligeledes få kendskab til de nyeste udviklingsprocesser samt de mest anvendte udviklingsprocesser i industrien samt en indføring i de nyeste udviklingsprocesser.

Du kommer til at arbejde med analyse af problemer samt design af objektorienterede systemer og implementering af disse. Derudover arbejdes der med test og kvalitetssikring af systemer.

Du lærer at reflektere over væsentlige design- og procesbeslutninger i eksamensprojektet, herunder overvejelse af arkitektur herunder anvendelse af designmønstre, opdeling af logik og brugergrænseflade.

Du kommer til at arbejde med:
- Analyse og design af software
- Udviklingsmetoder og processer
- Designmønstre
- Arkitektur
- Test og kvalitetskontrol

Undervisningen streames live fra undervisningslokalet, men optages ikke. Det betyder, at du har mulighed for at følge med i undervisningen online uden at være til stede på campus.

Kurset er relevant for dig, der vil styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer.

NB! Deltagelse på dette IT-diplomkursus kræver ikke nødvendigvis, at din adgangsgivende uddannelse er inden for IT. Det er dog en fordel, at du så har en del praktisk erfaring med IT.