It-diplomuddannelse (TD)
Hold

Webteknologier - E24

Uddannelsen giver dig indsigt i nye teorier og metoder inden for it, og du får forudsætninger for at omsætte det, du lærer, til praktisk systemudvikling.

Du lærer at programmere og udvikle it-systemer til kommunikation og sikker opbevaring af data. Desuden kan du fx beskæftige dig med machine learning, big data og Internet of Things.

Uddannelsen er relevant for personer, der har en it-teknisk baggrund og ønsker flere kompetencer inden for systemudvikling, programmering og sikkerhed.

Holdinformation

Startdato: 28/08/2024
Slutdato:
04/12/2024
Optagelsesfrist:
12/08/2024
Afholdelsesform:
Aftenundervisning
Undervisningstidspunkt:
17.00-20.30
Antal lektioner:
14
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Lynn Eriksen
Kontaktinformation: 51954415
lyka@dtu.dk
Undervisningen foregår: DTU Ballerup
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
15 000.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Beskrivelse

ECTS: 10

Vil du have kendskab til de mest aktuelle tilgange til udvikling af webbaserede systemer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at udvikle systemløsninger for din virksomhed.

Moderne webbaserede systemer er baseret på en del forskellige hard- og software-teknologier. For at kunne forstå hvorledes sådanne systemer er opbygget, er det nødvendigt at sætte sig ind i disse. Formålet med dette kursus er at give dig tilstrækkelige kundskaber inden for disse forskellige teknologier.

Du kommer til at arbejde med:
- Grundlæggende databasekendskab
- Grundlæggende SQL
- Kendskab til hardware-komponenter
- Hjemmesider med HTML
- Hjemmesider med simpel adgang til databaser
- Kendskab til operativsystemer
- Socket-forbindelser
- Kommunikation via internettet
- Kommunikationsprotokoller

Undervisningen streames live fra undervisningslokalet og optages. Det betyder, at du har mulighed for at følge med i undervisningen online uden at være til stede på campus. Du har også mulighed for at se undervisningen efterfølgende.

Kurset er relevant for dig, der gerne vil have greb om de mest aktuelle tilgange til udvikling af webbaserede systemer og indsigt i internettets og lokalnettets opbygning.

NB! Deltagelse på dette IT-diplomkursus kræver ikke nødvendigvis, at din adgangsgivende uddannelse er inden for IT. Det er dog en fordel, at du så har en del praktisk erfaring med IT.