Projektleder giver instrukser til teamet
Hold

Projektledelse - metode og værktøjer - E24

På uddannelsen i projektledelse får du praktiske værktøjer til at håndtere deadlines, økonomi og teamledelse samt sikre kvalitet og resultater i projekter.

Du lærer at planlægge, styre og gennemføre projekter samt at reflektere over din egen rolle som projektleder. Uddannelsen går på tværs af brancher, samtidig med at den giver mulighed for at specialisere sig i branchespecifikke problemstillinger.

Uddannelsen henvender sig til personer, der er beskæftiget med projektbaserede aktiviteter inden for blandt andet industri, byggeri, it-virksomheder eller i offentlige og politisk styrede organisationer.

Holdinformation

Startdato: 30/08/2024
Slutdato:
26/11/2024
Optagelsesfrist:
13/09/2024
Afholdelsesform:
Dagundervisning
Undervisningstidspunkt:
09.00-16.00
Antal lektioner:
6
Hjemmeside:
Kontaktperson:
Bjarke Nielsen
Kontaktinformation: 93511188
studieleder.dl@diplom.dtu.dk
Undervisningen foregår: DTU Engineering Technology
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Pris:
15 000.00
Tilmeldingsblanket:
Skolens tilmeldingsblanket
Skolens tilmeldingsside:

Kursusbeskrivelse

Læs mere i Projektledelse (TD)

Beskrivelse

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

På kurset får du indsigt i de essentielle aspekter, der vedrører projektledelse og du får kompetencerne til at planlægge og lede projekter effektivt. Du lærer at bruge projektledelsesmetoder og -værktøjer til at indsamle og analysere information, og du får færdigheder til at lede projektgrupper og gruppemedlemmer.

Du kommer til at arbejde med:

- Vurdering af projektomfang
- Analyse af interessenter
- Analyse af risici
- Strukturering af projektet
- Planlægning af leverancer
- Opfølgning på fremdrift og udbytte
- Ledelse af projektgruppen

Dette kursus er relevant for alle med ansvar for planlægning og opfølgning på fremdrift af projekter i form af tid, økonomi, leverancer og udbytte.