Min kompetencemappe
Artikel

Min Kompetencemappe

Min Kompetencemappe er et digitalt værktøj, som gør det nemt og overskueligt at dokumentere sine kompetencer.

Brug fx værktøjet, når du skal søge nyt job, eller hvis du skal deltage i en kompetencevurdering i forbindelse med, du søger ind på en uddannelse.

Læs mere om værktøjet her i artiklen - eller prøv det med det samme.

Prøv værktøjet

Fold alle afsnit ud

Hvem kan bruge værktøjet?

Min Kompetencemappe kan bruges af alle, som har behov for at stoppe op og reflektere over egne kvalifikationer, kompetencer og erfaringer. Det kan fx være i forbindelse med et jobskifte, eller hvis du søger optagelse på en uddannelse, hvor du skal deltage i en kompetencevurdering. 

I værktøjet kan du gemme væsentlige dokumenter, fx uddannelses- og kursusbeviser, udtalelser fra arbejdsgivere og lister over frivilligt arbejde og tillidshverv. En del kursus- og eksamensbeviser behøver du ikke at uploade, da de allerede er tilgængelige i værktøjet. 

Kom godt i gang - se en video

Start videoen - og se hvordan du bruger Min Kompetencemappe. Den varer 3 min. 57 sek.

Del resultatet

Når du har udfyldt kompetencemappens spørgsmål, kan du dele dine data. Det gør du ved at downloade din bevissamling som en samlet fil (pdf). Eller ved at sende et link som giver adgang til at se beviserne i dine bevissamling.

Du kan fx vælge at dele indholdet af din mappe med den ansvarlige for skolens kompetenceforløb, så I har et fælles grundlag for afklaringsforløbet og den videre dialog.