Narrative samtaler - Inspiration, udvikling og kvalificering, kursus d. 8. og 9. november i Odense

På kurset vil du arbejde med forskellige metoder og redskaber inden for den narrative tilgang. Fokus er på praksis, hvor du gennem eksempler vil træne teknikkerne og reflektere over deres relevans for dit arbejde med de unge.

Kurset indeholder:

Dag 1: 

På kursets første dag får du introduktion til narrativ samtalepraksis i en vekselvirkning mellem interview- og samtaleteknikker og de mere overordnede tanker om det menneskesyn, som udgør metodernes etiske fundament. Der vil være eksempler og mulighed for selv at afprøve hvordan narrative samtaler kan praktiseres.

Dag 2:

Du får udvidet dit kendskab til narrativ samtalepraksis med særligt fokus på bevidningspraksis. Bevidning er en konkret metode til at invitere andre unge, forældre, lærere eller andre med som vidner til samtaler, hvor den unge, som deler ud af sine ord, kan føle sig set og hørt på sine egne præmisser. Bevidningspraksis er et alternativ til ris og ros og kan skærpe vores færdigheder i at lytte til det, som er væsentligt for den anden, og til det aftryk det sætter i os selv. 

I løbet af dagen, vil du blive præsenteret for eksempler på bevidningspraksis i mange forskellige formater, både i korte møder og længere samtaler, og både mundtligt og skriftligt, og der vil være rig lejlighed til selv at afprøve bevidning i praksis.

Arrangør: Generator

Dato: Mandag den 8. november 2021, kl. 10-16.30

Tirsdag den 9. november, kl. 9-15.30

Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense

Pris: Kr. 5.695 ekskl. moms og overnatning. Ved deltagelse kun på Dag 2. er prisen 2.345 kr. 

Målgruppe: Alle der arbejder med unge individuelt eller i grupper, herunder fx pædagoger, vejledere, coaches, mentorer, terapeuter og lærere.

Tilmeldingsfrist: Ingen datofrist, men der kan maksimalt deltage 24 personer

Program og tilmelding