Karrierevejledning og (real)kompetencer i arbejdslivet – at vejlede voksne i karriereudvikling
Videnscenter artikel

Karrierevejledning og (real)kompetencer i arbejdslivet – at vejlede voksne i karriereudvikling, seminar i Helsinki, den 31.8 - 1.9. 2021

Seminaret er et udspring af KIAL, som er et Nordplus Voksen-projekt, derfokuserer på karriereudvikling og karrierevejledning for voksne i arbejdslivet samt på voksnes kompetencer og hvordan de kan anvendes i nye sammenhænge eller bygges videre på.

Projektet har koncentreret sig om at udarbejde en model for karrierevejledning, beregnet for voksne, som står over for ændringer i sin karriere. Modellen indeholder både metoder og redskaber. I projektet indgår også at udarbejde et oplæg til kursus, hvor modellen præsenteres.

I løbet af seminaret testes, hvordan kursusoplægget og indholdet fungerer, både i plenum og i grupper.

Kursussproget er dansk, svensk og engelsk.

I programmet deltager karrierekonsulent og underviser Lisbeth Højdal, www.lisbethhoejdal.dk, lektor Bodil Husted fra VIA University College, Danmark og ekon.dr. Charlotta Niemistö fra Svenska handelshögskolan Hanken i Finland. Alle projektets tre parter deltager også i programmet: Mette Werner Rasmussen (Danmark), Arnheiður Gígja Guðmundsdóttir (Island) och Carola Bryggman (Finland).

Tid: Tirsdag den 31. august fra kl. 11 til onsdag den 1. september 2021 kjl. 15.30

Sted: G18, Georgsgatan 18, 00120 Helsingfors, Finland

Målgruppe: Vejledere og karrierevejledere, vejledere og -rådgivere som arbejder med voksne. Deltagerantallet er begrænset til 40 personer.

Tilmeldingsfrist: 16. juni 2021

Pris: Selve seminaret er gratis. Der vil dog være rejseomkostninger og omkostninger til hotel og aftensmad den 31. august. 

Læs mere om program, booking og tilmelding