professionsbachelor i finans
Professionsbacheloruddannelse

Finans, enkeltfag

Uddannelsen specialiserer dig inden for rådgivning i den finansielle sektor, fx i pengeinstitutter, forsikrings- eller revisionsbranchen.

Fakta

Navn:
Finans, enkeltfag
Varighed:
2 måneder pr. hold
ECTS
10-15 pr. fag
Adgangskrav:
Gymnasial eksamen el. lign.
Økonomi:
Der er deltagerbetaling. SVU under visse forudsætninger

Det er på enkelte uddannelsessteder muligt at følge enkelte fag på uddannelsen. Det kan fx være studieretningsfag i ejendomshandel, forsikring, finansielle forretninger og økonomistyring, og det kan være fag som driftsøkonomiske planlægningsmodeller. Fagene udbydes som suppleringsmulighed for blandt andet finansøkonomer, som ønsker at tage finansbachelor som overbygning.

Enkeltfagene vil foregå dag eller aften. Se nærmere information på de enkelte hold.

Fold alle afsnit ud

Om uddannelsen

Enkeltfagene henvender sig især til dig, der er nuværende studerende på enten erhvervsakademiuddannelse som finansøkonom eller financial controller og ønsker at tage finansbachelor som overbygning. Men de kan også være en mulighed for dig, der allerede har en af de nævnte uddannelse og ønsker at bygge ovenpå.

Det er muligt at tage følgende retninger: 

Studieretning A

Studieretning A, som henvender sig til dem, der vil tage en finansbachelor som overbygning på finansøkonom eller financial controller. Fagene forbereder til praktikophold på 5. semester af bacheloruddannelsen. Det er muligt at tage studieretningsfag i ejendomshandel, ejendomsadministration, finansielle forretningern (bank), forsikring, samt økonomistyring - eksternt regnskab. 

Studieretning A udbydes af Erhvervsakademi Aarhus.

Eksamen

Hvert enkeltfag afsluttes med en eksamen eller en anden form for bedømmelse

 

Varighed

Enkeltfagene hører under åben uddannelse og er tilrettelagt som deltidsuddannelse.

Hvert modul varer typisk et halvt til et helt semester og har et omfang af 5-15 ECTS.

Optagelse og adgang

Du skal opfylde de adgangsbetingelser, som det enkelte uddannelsessted sætter til fagene. Fagene indgår ofte i en sammenhæng, der kræver en særlig uddannelsesbaggrund og ikke blot de adgangsbetingelser, der gælder for professionsbachelor i finans

Adgangskravene vil fremgå af skolens hjemmeside.

Økonomi

Der opkræves deltagerbetaling.

Du vil kun i særlige tilfælde kunne søge SVU til undervisningen, hvis du opfylder betingelserne, og uddannelsen foregår som heltidsundervisning. Du kan eventuelt kombinere flere fag/uddannelser for at opfylde kravet om heltidsundervisning.

Læs desuden om dine muligheder for uddannelse som ledig eller revalidend.