Kursus

Tegningsforståelse i træ-og møbelindustri

Deltageren kan fremstille og læse tegninger med udgangspunkt i Dansk Standard. Deltageren kan anvende korrekte stregtyper og papirformater til givne tegneopgaver samt sikre, at produktionsgrundlaget er i orden med udgangspunkt i hovedtegninger, oversigtstegninger, deltegninger,skæresedler og operationskort. Og kan ved hjælp af prislister lave for- og efterkalkulering af materialepriser ud fra rå- og færdigmål og udregne spildprocent på et produkt.

Fakta

Navn:
Tegningsforståelse i træ-og møbelindustri
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2763
Fagkode:
48857-

-

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medearbejdere, der arbejder inden for træ-og møbelindustrien.

Mål

Deltageren kan fremstille og læse tegninger med udgangspunkt i Dansk Standard. Deltageren kan: - udføre projektionstegninger i retvinklet projektion- fremstille perspektiv- og frihåndstegninger- udføre konstruktionstegninger manuelt ved hjælp af almindelige tegne-redskaber- udføre grundlæggende geometriske konstruktioner - anvende korrekte stregtyper og papirformater til givne tegneopgaver- sikre, at produktionsgrundlaget er i orden for udførelse af et produkt med udgangspunkt i hovedtegninger, oversigtstegninger, deltegninger, skæresedler og operationskort. - ud fra rå- og færdigmål udregne spildprocent på et produkt ved hjælp af prislister, lave for- og efterkalkulering af materialepriser.

Varighed

5,0

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 118 og 190 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

Skive College