Kursus

Maskinelle møbel-og bygningssamlinger

Deltageren kan udføre maskinelle møbel- og bygningssamlinger ved hjælp af følgende maskiner:afkorter,båndsav,afretter,tykkelseshøvl,rundsav,diverse bore- og stemmemaskiner,båndpudser,fræser og tapfræser.

Fakta

Navn:
Maskinelle møbel-og bygningssamlinger
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
5,0
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2763
Fagkode:
48861-

-

Målgruppe

Målgruppen er faglærte eller ufaglærte med erfaring i produktion af døre og vinduer i træindustrien eller personer med tilsvarende kvalifikationer.

Mål

Deltageren kan udføre maskinelle møbel- og bygningssamlinger. Deltageren kan anvende følgende maskiner:-afkorter-båndsav-afretter-tykkelseshøvl-rundsav-diverse bore- og stemmemaskiner-båndpudser-fræser-tapfræserDeltageren kan anvende:-forskudt land-forland med og uden fremtræk-bagland-skabelon og anløbsring-tapslæde-udstyr til små og store emner.Deltageren kan desuden:-optimere bearbejdningshastigheder ud fra værktøjsdiametre-anvende matematiske formler og tabeller til beregning af fremførings- hastighed i forhold til overfladekvalitet. Deltageren kan arbejde efter Arbejdspladsbrugsanvisning (APB).

Varighed

5,0

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 118 og 190 kr. pr. dag i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.

Vis hold Skjul hold

Skive College