Kursus

TVO 2 - TV-overvågning netværksbaseret

Efter endt kursus kan deltageren installere netværksbaserede TV-Overvågningsanlæg (TVO). Kurset indgår i krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af TVO-virksomheder.

Fakta

Navn:
TVO 2 - TV-overvågning netværksbaseret
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 134 - 200 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2855
Fagkode:
49677-

-

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med Tv-overvågningsanlæg og som har gennemført TVO 1 eller har tilsvarende kompetencer.

Mål

 Efter endt kursus kan deltageren installere netværksbaserede TV-Overvågningsanlæg (TVO). Det betyder:Deltageren har viden om netværksbaserede TVO-anlæg, cybersikkerhed og valg af komponenter. Deltageren vejleder kunden ved valg af TVO-netværksbaserede anlæg. Deltageren monterer, idriftsætter, servicerer og vedligeholder netværksbaserede TVO-anlæg. Deltageren afprøver og sikrer, at anlægget fungerer korrekt og tilfredsstillende i forhold til den ønskede anvendelse. Deltageren udfører dokumentation efter gældende regler og instruerer slutbrugeren i anvendelse af anlægget.Branchecertifikat: Kurset indgår i Krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af TVO-virksomheder.

Varighed

3 dage

Prøver

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

 Se Økonomi under AMU.