Kursus

Modeller og abutments til implantater

Du lærer om forskellige anerkendte implantatsystemer og kan genkende og typebestemme systemerne samt vælge de korrekte replicaer/analoger. Du lærer bl.a. at model-fremstille digitalt og/eller analogt med blødtvæv.I uddannelsen lærer du at fremstille individuelle abutments ved wax-up og/eller digitalt, vælge og tilslibe præfabrikerede abutments samt parallelisere abutments samlet eller i segmenter.Endelig lærer du at udarbejde en behandlingsplan for fremstillingen af protetikken med diagnostisk set up.

Fakta

Navn:
Modeller og abutments til implantater
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
Uddannelsen varer 2,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 190 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2698
Fagkode:
47799-

Målgruppe

Alle tandteknikere, som har behov for selvstændigt at kunne fremstille abutments

Mål

Deltageren kan på baggrund af kendskab til forskellige anerkendte implantatsystemer genkende og typebestemme systemerne og være i stand til at vælge de korrekte replicaer/analoger.Deltageren kan modelfremstille digitalt og/eller analogt med blødtvæv.Deltageren kan udarbejde en behandlingsplan for fremstillingen af protetikken med diagnostisk set up. I planen skal indgå en handlingsplan for div. indprøvninger og endelige afleveringstid Ud fra diagnostisk tandopstilling kan deltageren fremstille individuelle abutments ved wax-up og/eller digitalt, vælge og tilslibe præfabrikerede abutments samt parallelisere abutments samlet eller i segmenter.

Varighed

Uddannelsen varer 2,0 dage

Eksamen

Der er ikke eksamen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde. Se Økonomi under AMU.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser

Vis hold Skjul hold

NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN