Kursus

HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri

Deltageren kan medvirke ved opbygning af egenkontrolsystem i forbindelse med procesindustriel levnedsmiddelproduktion.

Fakta

Navn:
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2883
Fagkode:
44229-

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod operatører i procesindustriel levnedsmiddelproduktion.

Mål

Deltageren kan identificere fysiske, kemiske og mikrobiologiske kilder til forurening i industriel fødevareproduktion og vurdere kildernes risici og konsekvenser i forhold til en konkret fødevareproduktion. Deltageren kender til HACCP systemets grund principper og kan på baggrund af denne viden medvirke ved implementering af HACCP systemet i henhold til gældende ISO standarder på fødevareområdet og gældende dansk lovgivning (Ministeriet for Fødevare, Landbrug og Fiskeri) og kundekrav på fødevareområdet.

Varighed

3 dage

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.

Kvalifikationsniveau

Kurserne er placeret på niveau 3 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser