Kursus

Grundlæggende fejlsøgning, autoområdet

Deltageren får indsigt i grundlæggende fejlsøgning på personvogne.

Fakta

Navn:
Grundlæggende fejlsøgning, autoområdet
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1 dag
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 126 - 188 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2276
Fagkode:
48108-

-

Målgruppe

Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder eller ønsker arbejde inden for service og reparation af personvogne.

Mål

På baggrund af fabrikantens forskrifter får deltageren indsigt i tilrettelæggesen og udførelsen af fejlfindingsforløb på diverse elektroniske systemer på personvogne.Deltageren får indsigt i opbygningen af simple elektroniske systemer på personvogne samt simple fejlsøgningsmetoder som f.eks. læsning af simple diagrammer samt udmåling af f.eks. spændingsforsyningsforbindelser.Deltageren får endvidere indsigt i brugen af webbaserede infosystemer til simpel fejlsøgning.

Varighed

1 dag

Eksamen

Der udstedes uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat og erhvervet de kvalifikationer, som er indeholdt i målformuleringen.

Økonomi

AMU-kurser koster normalt mellem 108 og 184 kr. pr. dag i deltagerbetaling. Enkelte kurser i fx sprog og it dog op til 272 kr. pr. dag. På det pædagogiske område og på social- og sundhedsområdet er der som hovedregel ingen deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen kan desuden afhænge af din uddannelsesbaggrund, og den kan bortfalde i en række tilfælde, se Økonomi under AMU.

Det enkelte uddannelsessted kan oplyse mere om de økonomiske vilkår under en AMU-uddannelse.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne. Søger du VEU-godtgørelse, må undervisningen ikke være tilrettelagt som fjernundervisning.