Kursus

Traktor avanceret, fejlfinding og reparation 2

Deltageren kan foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den avancerede traktors mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.

Fakta

Navn:
Traktor avanceret, fejlfinding og reparation 2
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
4,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2254
Fagkode:
48696-

-

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det entreprenør- og landbrugstekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, som har grundlæggende erfaring med service på avancerede traktorer. Det anbefales, at man inden kurset har deltaget i kurset Avanceret traktor, indstilling og udmåling 1 eller har tilsvarende kvalifikationer.

Mål

Deltageren kan med den opnåede viden:- foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den avancerede traktors mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.- anvende relevant dokumentation og diagnoseværktøj til kontrol og fejlfinding på den avancerede traktors mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.

Varighed

4,0 dage

Eksamen

Der udstedes uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat og erhvervet de kvalifikationer, som er indeholdt i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.