Kursus

Entreprenørmaskiner avanceret, indstil/udmål 1

Deltageren kan betjene og indstille den avancerede entreprenørmaskines forskellige funktioner ved hjælp af relevant dokumentation. Endvidere kan deltageren udføre målinger på den avancerede entreprenørmaskines mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.

Fakta

Navn:
Entreprenørmaskiner avanceret, indstil/udmål 1
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2254
Fagkode:
48718-

-

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det entreprenør- og landbrugstekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, som er beskæftiget med service og reparation af avancerede entreprenørmaskiner.

Mål

Deltageren kan betjene og indstille den avancerede entreprenørmaskines forskellige funktioner ved hjælp af relevant dokumentation. Deltageren kan redegøre for sammenhængen mellem betjening og de mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner. Deltageren kan udføre målinger på den avancerede entreprenørmaskines mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner. Kurset vil blive gennemført med fokus på maskintypen:___________________________________________

Varighed

3,0 dage

Eksamen

Der udstedes uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat og erhvervet de kvalifikationer, som er indeholdt i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.