Kursus

Entreprenørmaskiner avanceret, fejlfind/reparer 2

Deltageren kan foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den avancerede entreprenørmaskines mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner.Endvidere kan deltageren anvende relevant dokumentation og diagnoseværktøj til kontrol og fejlfinding på den avancerede entreprenørmaskines funktioner.

Fakta

Navn:
Entreprenørmaskiner avanceret, fejlfind/reparer 2
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
4,0 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 134 - 200 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2254
Fagkode:
48719-

-

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det entreprenør- og landbrugstekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, som har grundlæggende erfaring med service på avancerede entreprenørmaskiner. Det anbefales, at man inden kurset har deltaget i kurset Entreprenørmaskiner avanceret, indstilling og udmåling 1.

Mål

Deltageren kan foretage kontrol, fejlfinding og reparation på den avancerede entreprenørmaskines mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner. Deltageren kan anvende relevant dokumentation og diagnoseværktøj til kontrol og fejlfinding på den avancerede entreprenørmaskines mekaniske, elektriske og hydrauliske funktioner. Kurset vil blive gennemført med fokus på maskintypen:___________________________________________

Varighed

4,0 dage

Eksamen

Der udstedes uddannelsesbevis til de deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat og erhvervet de kvalifikationer, som er indeholdt i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

 Se Økonomi under AMU.